Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Bona actuació dels arquers franquesins a la primera jornada de la Lliga Catalana de Tir amb Arc

23/10/2014

El cap de setmana del 18 i 19 d’octubre es va disputar la primera tirada de la Lliga Catalana de Tir amb Arc en sala a les localitats de Cambrils i Torrefarrera, amb la participació de 194 arquers de totes les categories i edats. 

El Club Arc Les Franqueses va triar la línia de Torrefarrera per a aquesta primera tirada, que va tenir lloc el diumenge 19 d'octubre al matí. Vuit nens de l’escola i tres arquers sèniors, Ángel, Toni i Galo, van prendre contacte amb la competició després del descans estival. 

Cal destacar la primera i segona posició de la Lydia i l’Ainara en la modalitat d'arc recorbat esquirol femení, i la segona posició del Guerau en arc recorbat esquirol masculí. El Rubén va quedar segon en arc recorbat benjamí masculí. El Joan, el Fermín, l’Alfred i l’Arnau van estar a bon nivell i sens dubte milloraran els seus resultats en properes competicions. 

Cal destacar també el primer lloc d’Ángel Galiano, monitor de l'escola de tir amb arc, que va resultar primer en arc nu sènior, demostrant una gran preparació i sang freda, ja que només hi va haver una diferència d'un punt entre el primer i el segon classificat.

La propera jornada de lliga és el proper 9 de novembre a Terrassa, on els arquers franquesins seguiran aportant bons resultats esportius en representanció del municipi.

Arxivat a: Esports
Alguns dels arquers més joves del Club Arc Les Franqueses, en plena acció
Els membres de l'expedició franquesina en una foto de família
La 1a tirada de la Lliga Catalana de Tir amb Arc en Sala va tenir lloc al poliesportiu de Torrefarrera
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)