Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El 6è Passatge del Terror de Corró d’Amunt recrearà el món del circ

17/10/2014

L’espectacle tindrà lloc el 31 d’octubre i l’1 i 2 de novembre a les Antigues Escoles de Corró d’Amunt.

La companyia de teatre Milnotes i l’Associació de Veïns Sant Mamet de Corró d’Amunt organitzen la 6a edició del Passatge del Terror, que enguany porta per títol Horror Circus. Aquest serà el tema, doncs, que inspirarà tots els personatges que espantaran els atrevits que vulguin entrar en el túnel. 

El passatge, que es muntarà a l’interior de les Antigues Escoles de Corró d’Amunt, es podrà visitar el 31 d’octubre i l’1 de novembre des de les 19 h fins a les 2 h i el 2 de novembre de 19 a 23 h. El preu del tiquet per entrar al passatge és de 5 euros, però també n’hi haurà un que valdrà 10 euros i que inclourà, a banda de l’entrada al passatge, brou, entrepà de botifarra i beguda. 

A banda del passatge, també hi haurà el 5è Concurs de Carbasses, així com parades de castanyes i moniatos i animació terrorífica a l’exterior de les Antigues Escoles per fer més amena la cua d’espera per poder entrar al túnel. També hi haurà un passatge del terror infantil. 

La idea i creació de l’espectacle, que cada any arrossega més de dos mil visitants, és de Xavier Monells, i la direcció artística, de Joan Garrido, ambdós membres de la companyia Milnotes. L’organització compta amb la col·laboració del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, el Consell del Poble de Corró d’Amunt i l’Escola de Perruqueria Margaret. 

Per a inscripcions i informació, cal trucar als telèfons 938 710 680 i 649 030 820 (M. Àngels Pou).

Arxivat a: Cultura
Cartell del 6è Passatge del Terror de Corró d'Amunt
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)