Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Afectacions viàries a la Festa Major de Corró d’Avall 2014

18/09/2014

Del 18 al 21 setembre, dies en què se celebra la Festa Major de Corró d'Avall, es veuran afectades pel que fa al trànsit rodat diverses vies del poble. Una de les que ja se n’ha vist afectada des d’ahir dimecres és la carretera de Ribes, que també hi té restringit l’estacionament de vehicles. 

Durant els dies de Festa Major també es poden veure afectades altres vies amb motiu de la celebració de diversos actes. Així doncs, la Policia Local de les Franqueses ha emès les següents recomanacions per moure's per Corró d'Avall en vehicle: 

-Per anar direcció Llerona o la Garriga, es recomana el següent itinerari: Can Mònic > Riera (zona esportiva) > Céllecs > Tagamanent > Puiggraciós (habilitada ambdós sentits de circulació) > Ctra. de Ribes direcció Llerona. O bé: Can Mònic > carrer del Pont > Camí Antic de Vic, o bé continuar recte per la C-352 (rondes). 

-Per anar direcció Granollers, és el mateix itinerari. Un altra alternativa per evitar embussos és circular per la Via Europa (polígon industrial Pla de Llerona). 

Transport públic

-Durant els dies de festa el bus urbà, així com les linies comarcals, traslladen les parades al carrer del Tagamanent.  

Restriccions

-Es prohibeix l'estacionament a la ctra. de Ribes en el tram comprès entre la cruïlla amb la ctra. de Cànoves i l’ajuntament.

-Es prohibeix l'estacionament dins del pàrquing de l'estació de la Renfe.

-Es prohibeix l'estacionament en les zones senyalitzades als carrer adjacents per facilitar la mobilitat dels vehicles.

-Es prohibeix l'estacionament al pàrquing de l’ajuntament. 

Queda afectada la circulació dels carrer adjacents que donen a la ctra. de Ribes (Joan Maragall, Puiggraciós, plaça de Gaudí, Verge de la Mercè (tram Sant Isidre) i Verge de Montserrat (es permetrà el pas al carrer de Sant Isidre en horari diürn i sempre que no afecti activitats). 

A l'inici de ctra. de Ribes per la rotonda de Can Mònic es restringeix la circulació i només s’hi permetrà l'entrada a veïns. 

Dissabte 20 de setembre, amb motiu de la celebració de la III Clàssica de ciclisme de les Franqueses, es restringeix la circulació a l'entorn de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall

Podeu consultar la informació sobre el programa complet de la Festa Major de Corró d’Avall 2014 en aquest enllaç.

Per a qualsevol dubte sobre mobilitat podeu trucar al telèfon de la Policia Local de les Franqueses, al 938 467 575; també us hi podeu adreçar per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e); o bé a través del Twitter o del Facebook.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Plànol amb les rutes alternatives davant de les afectacions viàries a causa de la celebració de la Festa Major de Corró d'Avall
Plànol amb les afectacions viàries de la III Clàssica de Ciclisme de les Franqueses
Plànol amb el recorregut de la bicicletada popular
Consells de seguretat per participar al correfoc
Consells de seguretat per assistir a actes amb grans concentració de persones
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 09:17h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)