Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El programa de caminades “Bellavista pas a pas” obre el període d’inscripcions

17/09/2014

El proper 1 d’octubre s’inicia la quarta edició de Bellavista pas a pas. Es tracta d’un programa orientat a incorporar l’activitat física en el nostre dia a dia per aconseguir un millor grau de salut i qualitat de vida. L’objectiu principal és prendre consciència dels beneficis que té la pràctica regular i continuada de l’activitat fisicoesportiva, tot descobrint nous indrets del municipi i creant un grup de veïns i veïnes que comparteixin el gust per caminar.

Les caminades setmanals estan dirigides per un/a monitor/a especialitzat/da i tenen una durada aproximada d’una hora i quart. El punt de sortida i arribada dels grups continuarà sent l’Oficina Tècnica de Pla de Barris, situada al costat de la Plaça Major.

Per a aquesta edició es compta amb dos grans novetats: l’ampliació de la franja horària de les caminades, oferint dues sessions setmanals al matí i dues a la tarda; i la realització, l’últim dissabte de cada mes, d’unes caminades culturals per diferents indrets del municipi.

Hi haurà un 2 grups de matins i 2 grups de tardes. Els participants es poden apuntar a 1 o més grups en els següents horaris:

  • Grup 1: dilluns de 8 a 9.30 h
  • Grup 2: dimarts de 18 a 19.30 h
  • Grup 3: dimecres de 8 a 9.30 h
  • Grup 4: dijous de 18 a 19.30 h

Les inscripcions, com cada any, són gratuïtes i es poden formalitzar a l’Oficina de Pla de Barris de Bellavista (938 616 221) o a les oficines del Patronat Municipal d’Esports, a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall (938 467 083). Més informació, al quadríptic descarregable que s'adjunta en aquesta notícia.

Arxivat a: Pla de Barris
Algunes de les caminants d'altres edicions del Bellavista pas a pas
Plànol de la quarta edició del cicle de caminades Bellavista pas a pas

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)