Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Alegria a Marata: és festa major!

15/07/2014

Aquest divendres comença la Festa Major de Marata, que reparteix una quinzena d’actes en dos caps de setmana –els dies 18, 19, 25, 26 i 27 de juliol– .

La segona festa major del municipi és per als maratencs i maratenques. Ells seran, un cop més, els protagonistes del Maratafolk, el ball de l’Espolsada o la nit de les Havaneres. No hi faltarà l’esport, els jocs infantils ni el teatre, que aquest any hi serà present amb l’obra La Farsa de Misser Pere Pathélin i el General, interpretada pel Grup de Teatre del Centre Cultural de Marata tots dos divendres a les 22 h.

La Cobla Genisenca serà l’encarregada de posar el fil al tradicional ball de l’Espolsada. A continuació s’estrenerà la sardana Marata, t’estimo, de l’autor i compositor Pere Vilà.

Maratafolk

La plaça de Marata sempre és a punt per rebre joves i grans que vulguin sentir música i moure’s una mica a ritme de festa. Enguany, després de l’espectacle Gràcies, Ovidi d’Arturo Gaya i del sopar popular, els grups de la nit seran Els NiNi, veïns del Baix Montseny que versionen temes de la Nova Cançó fins a pop-rock d’actualitat; i La Terrasseta de Preixens, un conjunt de la Noguera expert en animar nits com aquesta.

Tots els actes de la Festa Major de Marata són organitzats pel Centre Cultural de Marata amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Franqueses.

Arxivat a: Cultura
El Maratafolk 2013 (fotografia d'Enric Navarrete)
Cartell del Maratafolk d'aquest any
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)