Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament agraeix la tasca dels voluntaris de l’associació Harmonia 2.0 a les escoles del municipi

03/07/2014

El Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut ha volgut reconèixer públicament la tasca que els voluntaris de l’associació Harmonia 2.0 realitzen a les escoles i instituts de les Franqueses. 

El dimarts 1 de juliol a la tarda, l’àrea d’Educació va organitzar un acte d’agraïment als vuit voluntaris de l’associació: Ponciano Velázquez, Genís Guàrdia, Maria Rosa Estrada, Maria Mercedes Amorós, Jorge Mercader, Joan Enric de Solà, Pruden Panadès i Antoni Maria Riera. La regidora d’Educació, Rosa Maria Isidro, va felicitar-los per la seva aportació desinteressada i il·lusionada a l’ensenyament públic i de qualitat i va obsequiar-los amb un exemplar del llibre Història de l’Escola Pública de les Franqueses de la Col·lecció Les Franqueses 

L’associació Harmonia 2.0 va néixer fa poc més d’un any amb un objectiu doble: d’una banda, promocionar el voluntariat educatiu a les Franqueses per tal de donar suport als centres educatius del municipi en aquells projectes i necessitats que no són d’estricta responsabilitat de l’administració educativa; i de l’altra, posar en valor el coneixement i l’experiència i promoure el compromís ciutadà vers l’escola. 

Aquest curs, Harmonia 2.0 ha dut a terme dos projectes: la biblioteca i l’hort escolar. De moment, ambdós projectes són els àmbits en què, d’acord amb les indicacions de cada centre, un equip de voluntaris hi dedica un mínim de dues hores setmanals. Catalogar els llibres per facilitar-ne l’ús i la lectura o tenir cura d’un hort, són activitats que connecten, sense presses, educació i cultura, i que mereixen un cop de mà. Tal com va apuntar la presidenta de l’associació, Pruden Panadès, “l’escola ens interessa a tots, encara que no hi tinguem els fills ni els néts, perquè a l’escola s’hi formen els futurs ciutadans i ciutadanes”. 

Enguany, les escoles que han rebut el suport dels voluntaris d’Harmonia 2.0 han estat l’Escola Guerau de Liost, l’Escola Colors, l’Escola Camins, l’Institut El Til·ler i l’Institut Lauro. L’any vinent, els membres de l’associació esperen poden arribar a les escoles Joan Sanpera i Torras i Bellavista-Joan Camps. 

Si us voleu posar en contacte amb aquesta associació, ho podeu fer a través de l‘adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Educació
Voluntaris de l'associació amb la regidora i els tècnics d'Educació
Per cloure l'acte es va brindar amb una copa de cava
Un dels projectes d'Harmonia 2.0: l'hort de l'Escola Guerau de Liost
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)