Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament està adequant el local municipal ubicat al carrer Cardedeu per a reactivar-hi l’Espai Familiar

20/06/2014

Comencen les obres per arranjar el local municipal del carrer Cardedeu número 4, unes obres contemplades dins l’actuació “3.2. Adequació de diversos locals de Bellavista per a ús cívic i social” del Pla de Barris de Bellavista.

D’entre les reformes que s’hi faran hi consta l’adaptació del bany, una rampa d’accessibilitat, noves instal·lacions en llum, aigua i telefonia, un nou paviment vinílic, reparació de les fusteries i pintar les parets. Totes les millores estan pensades i ajustades a l’ús de l’espai per a famílies.

Es preveu que les obres d’arranjament es duguin a terme durant els mesos de juny i juliol i que al setembre l’Espai Familiar es pugui tornar a posar en marxa. Per a la realització dels treballs de reforma es compta també amb el suport de personal contractat de plans d’ocupació subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i Fons Social Europeu, a través del programa “Treball als Barris”.

L’Espai Familiar és un servei que dóna suport a les famílies per afrontar les dificultats en la seva organització, en l’afectivitat i/o en la cura i educació dels seus fills i filles. Es tracta d’un servei vinculat als Serveis Socials del municipi que comptarà amb el finançament del Pla de Barris i que a partir de setembre gestionarà una empresa que en té la concessió.

Arxivat a: Pla de Barris
Espai Familiar
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 13:18h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)