Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

11 comunitats de veïns de Bellavista sol·liciten acollir-se al pla de rehabilitació d’edificis

17/06/2014

Fins a 11 comunitats de veïns o propietaris d’edificis de Bellavista han sol·licitat acollir-se a la primera convocatòria dels ajuts a la rehabilitació dels elements comuns d’edificis de Bellavista, impulsada pel Pla de Barris de l’Ajuntament. 

Els ajuts pretenen finançar projectes que tinguin com a objectiu realitzar obres destinades a l’adequació o millora constructiva, estructural, funcional o d’habitabilitat com ara patologies estructurals; rehabilitació de façanes, patis interiors i mitgeres; instal·lacions comunitàries; rehabilitació de cobertes i terrasses; millores d’accessibilitat i seguretat; o instal·lacions d’ascensors.

Resolució i inici de les obres
Durant el mes de juliol, i un cop els serveis tècnics hagin valorat i comprovat que tots els expedients compleixen els requisits, es procedirà a resoldre aquesta convocatòria i a comunicar-ho a les comunitats interessades. D’aquesta manera, a partir de l’agost o setembre ja s’iniciaran les primeres obres de rehabilitació

La propera convocatòria
Vista la bona acollida que ha tingut aquesta convocatòria d’ajuts i tenint en compte que dins del Pla de Barris hi ha un pressupost de 720.000 euros per destinar a la rehabilitació d’edificis durant els diversos anys de desenvolupament del projecte, ja es treballa per obrir una segona convocatòria per a l’any que ve.

La convocatòria dels ajuts a la rehabilitació dels elements comuns d’edificis és una oportunitat per modernitzar i adequar la seguretat, eficiència i funcionalitat dels habitatges de Bellavista així com millorar el paisatge urbà del municipi. Tothom que es vulgui informar de com demanar aquests ajuts pot dirigir-se a l’Oficina Tècnica del Pla de Barris de Bellavista.

Arxivat a: Pla de Barris
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/01/2021 a les 13:09h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)