Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’obra “IAIA!!!”, amb Montserrat Carulla, tanca la 8a Mostra d’Arts Escèniques “Festival dels Amateurs”

17/04/2014

El dissabte 26 d’abril es tancarà la VIII Mostra d’Arts Escèniques “Festival dels Amateurs” de les Franqueses amb la representació de l’obra IAIA!!!, que protagonitza la coneguda i veterana actriu Montserrat Carulla. Un cop acabi l’actuació, es donaran el premis als grups de teatre que han participat en la mostra que ha organitzat, com en les edicions anteriors, el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut. 

Enguany hi han actuat, entre els mesos de gener i abril, les següents companyies de teatre amateurs: De mel i sucre, de Barcelona; Acte Quatre, de Granollers; Enric Borràs del Centre Parroquial, de Sant Feliu de Llobregat; Punt i seguit, de Terrassa; Centre Sant Vicenç, de Sabadell; Triangle Teatre, de Cornellà de Llobregat. 

A la divertida IAIA!!!, a banda de Montserrat Carulla hi actuen també Aleix Peña, el seu nét a la vida real, i Vicky Luengo. L’obra, que ha escrit el fill de Carulla, Roger Peña, tracta d’una iaia perepunyetes que boicoteja la vida sentimental del seu nét. Es podrà veure a les 21 h al Teatre Auditori de Bellavista (carrer d’Astúries, 1, Bellavista).

Arxivat a: Cultura
La coneguda Montserrat Carulla és la protagonista de l'obra de teatre "IAIA!!!"
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 12:24h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)