Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La plaça de l’Espolsada es tornarà a omplir de llibres i roses per Sant Jordi

16/04/2014

Un any més, la plaça de l’Espolsada, a Corró d’Avall, tornarà a acollir el gruix dels actes de celebració de la Diada de Sant Jordi a les Franqueses. El Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut ha preparat tot un seguit d’activitats relacionades amb la festa, que coincidiran amb les parades de roses i llibres que hi haurà durant tot el dia a la plaça. 

Així, doncs, el primer acte començarà a les 10 h i serà el comentari del llibre La Tocanassos amb la seva autora, Eulàlia Canal, i la seva il·lustradora, Elena Frauca. A les 11 h, tindrà lloc l’espectacle de titelles adreçat a les escoles La llegenda de Sant Jordi, a càrrec de la companyia Sebastià Vergés. Acte seguit, a les 12 h, hi haurà una sessió d’il·lustració amb el dibuixant Miguel Ángel Sepúlveda. 

Els actes de la tarda començaran a les 16.30 h amb els tallers per a infants de creació de contes, titelles i xapes de Sant Jordi. A les 17 h es farà l’exhibició de sardanes a càrrec dels alumnes de les escoles bressol municipals. A aquesta hora també estaran a l’estand del Patronat els autors locals, que signaran els seus llibres a qui ho vulgui. A les 17.45 h hi haurà el lliurament dels premis del 24è Concurs Literari organitzat per la Biblioteca Municipal, i a les 18.30 h tancarà els actes l’espectacle per a tota la família Pinotxo, el nen de fusta, que anirà a càrrec de la companyia Sebastià Vergés.

Arxivat a: Cultura, Educació, Infància i Joventut
Una imatge de l'any passat d'una de les parades de llibres a la plaça de l'Espolsada
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)