Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses instal·la quatre minideixalleries en diferents punts del municipi

28/10/2013

El passat dijous 24 d’octubre es van instal·lar quatre minideixalleries a diferents punts de les Franqueses. Cada minideixalleria disposa de set boques per poder-hi llençar aquells residues que no es poden dipositar als contenidors de carrer. De moment, disposen de dos forats per desar-hi les bombetes de baix consum, dos més per a piles i bateries de mòbils, un per a CD/DVD, un per a cartutxos d’impressora i un per a aparells elèctrics i electrònics de pertit format.

Les minideixalleries estan situades als següents punts: a la cantonada de la carretera de Ribes amb el carrer de la Mare de Déu de Montserrat, a la plaça l’Espolsada, a la rotonda de Can Mònic i al davant de l’estació de Renfe de Bellavista.

Aquesta actuació no ha tingut cap cost per a l’Ajuntament, ja que tant la seva instal·lació com la gestió dels residus (recollida i tractament) es paguen amb la publicitat que porten aquests punts.

Arxivat a: Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)