Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Voluntaris de l'ADF Montseny - Congost netegen dues fonts de Llerona

21/03/2013

El dissabte 16 de març un grup de voluntaris de l’Agrupació de Defensa Forestal Montseny – Congost van netejar l’accés i l’entorn de les fonts de Santa Digna i de Santa Margarida de Llerona.

La vegetació crescuda indiscriminadament al voltant de les fonts i els seus accessos van anar convertint aquests espais de repòs i tranquil·litat molt apreciats i concorreguts en un lloc abrupte i de difícil accés.

Posat en coneixement dels voluntaris locals de l’ADF Montseny-Congost la necessitat de recuperar aquests espais, es van oferir a realitzar els treballs necessaris per la recuperació de l’entorn i accessos de les fonts, espais que formen part del patrimoni natural del municipi de les Franqueses del Vallès.

La regidoria d’Agricultura, Territori i Sostenibilitat ha expressat el seu reconeixement per la tasca realitzada als voluntaris locals de l’ADF Montseny-Congost, Marti Rosàs, Joaquim Méndez, Vicenç Cussó, Jordi Pujol i Josep Lluís Pujol, que van treballar de valent per tal que tots els franquesins i franquesines puguin tornar a gaudir de nou d’aquests espais.


Arxivat a: Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)