Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

"Escac i mat" amb Qollunaka Teatre

Dia i hora: diumenge 17/01/2021 a les 18:00

Lloc: Casal Cultural de Corró d'Avall

Organitza: Patronat Municipal de Cultural, Educació, Infància i Joventut

Teatre i comèdia negra
Dg. 17 de gener - 18 h Casal Cultural de Corró d'Avall
Durada: 100 minuts amb entreacte - Preu: 7 i 6* euros - Recomanat a partir de 14 anys
ESCAC I MAT. Qollunaka Teatre. Escac i mat o la història de dos perdedors: Richard Collins, un escriptor d’èxit, masclista i egocèntric, que viu en un mon que ell mateix s’ha creat a la seva conveniència i Sandro Fazzi, un perruquer que viu per sobre les seves possibilitats i que comet l’error d’entrar a la vida d’en Richard Collins i d’acceptar les seves regles del joc. Tots dos juguen una partida d’escacs on ningú guanya... Aquesta obra és un joc, un joc diabòlic, on ningú mesura i valora de forma adequada l’adversari.
Autoria: Creació pròpia, basada en el guió de la pel·lícula "La huella" (1972) del director J.L. Mankiewicz - Direcció: Oscar García, Eloi Falguera.

Les entrades es poden comprar anticipada, a partir del 7 de gener, preferentment online a www.teatres.lesfranqueses.cat i a www.entrapolis.com, o amb cita prèvia a les taquilles del Teatre Auditori de Bellavista i del Casal Cultural de Corró d’Avall, de dl. a ds. de 17 a 21 h, i ds., també, de 10 a 14 h (*Preu reduït per compra anticipada, majors de 65 anys, aturats i menors de 25 anys). Les entrades són numerades i la programació queda a les mesures sanitàries preventives per la Covid-19 vigents. Més informació a  938 466 506 i a  www.lesfranqueses.cat, Teatre Auditori de Bellavista. Carrer d’Astúries, 1, Tel. 938 405 782; Casal Cultural de Corró d’Avall. Avinguda de Santa Eulàlia, s/n. Tel. 610 655 921

Arxivat a: Cultura
Escac i mat
Escac i mat
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/01/2021 a les 13:41h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)