Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

"Mira't" amb Circ Pànic

Dia i hora: dissabte 16/01/2021 a les 18:00

Lloc: Teatre Auditori de Bellavista

Organitza: Patronat Municipal de Cultural, Educació, Infància i Joventut

Circ, mímica i humor
Ds. 16 de gener - 18 h Teatre Auditori de Bellavista
Durada: 45 minuts - Preu: 5 i 4* euros - Recomanat per a tots els públics
MIRA T. Circ Pànic. Una gran balança dreta al mig de la pista. Comença un joc de mirades. Mirar, mirar-se, confrontar la pròpia solitud, sense autocomplaença. Riure, riure's d'un mateix. Buscar l'equilibri, tot oscil·lant, girant, ballant. Una decisió important que et pot canviar la vida. Viure a la recerca d'un lloc al món, moguts per la por, l'esperança, la resignació o la il·lusió. Cadascú amb la seva balança interior, que oscil·la entre un sentiment i un altre. Un espectacle de perxa xinesa. Una reflexió sobre la fràgil condició de l'ésser humà i sobre l'equilibri il·lusori de la vida.
Autoria: Jordi Panareda / Circ Pànic - Direcció: Piero Steiner i Stéphanie Coppé - Assessorament moviment: Lali Ayguadé - Composició musical i interpretació: Sasha Agranov i Pepe Arias.

Les entrades es poden comprar anticipada, a partir del 7 de gener, preferentment online a www.teatres.lesfranqueses.cat i a www.entrapolis.com, o amb cita prèvia a les taquilles del Teatre Auditori de Bellavista i del Casal Cultural de Corró d’Avall, de dl. a ds. de 17 a 21 h, i ds., també, de 10 a 14 h (*Preu reduït per compra anticipada, majors de 65 anys, aturats i menors de 25 anys). Les entrades són numerades i la programació queda a les mesures sanitàries preventives per la Covid-19 vigents. Més informació a  938 466 506 i a  www.lesfranqueses.cat, Teatre Auditori de Bellavista. Carrer d’Astúries, 1, Tel. 938 405 782; Casal Cultural de Corró d’Avall. Avinguda de Santa Eulàlia, s/n. Tel. 610 655 921

Arxivat a: Cultura
Mira't
Mira't
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/01/2021 a les 13:41h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)