Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

6è Cicle Humor & Co. Somni d'una nit d'estiu

Dia i hora: dissabte 17/11/2018 de les 21:00 a les 22:40

Lloc: Teatre Auditori de Bellavista

 

Comèdia. Recomanat a partir de 12 anys
Sovint els somnis que més recordem són aquells que ens trasbalsen, els que ens inquieten, els que no ens deixen indiferents, els que fins i tot ens fan modificar la percepció que abans teníem de la realitat. El "Somni d'una nit d'estiu" és el més apassionat, canall, absurd i inquietant que va tenir Shakespeare. Els Pirates en fan una versió amb el segell de la casa: música en directe, ritme trepidant i interacció amb el públic per oferir una gran festa escènica del text de Shakespeare

Direcció:Adrià Aubert - Traducció: Salvador Oliva - Música original de Llorenç González i Guillem Roma - Interpretació: Laura Aubert, Núria Cuyàs, Ricard Farré, Ariadna Pastor, Laura Pau, lluna Pindado i Àlvar Triay - Producció: Els Pirates Teatre i Els Maldà

Preu: 11 i 9* euros
Venda d'entrades (*Preu reduït per compra anticipada, majors de 65 anys, aturats i menors de 25 anys)
Anticipada, a partir del 19 de setembre, a les taquilles del Teatre Auditori de Bellavista i del Casal Cultural de Corró d'Avall, de dl. a ds. de 17 a 21 h i ds. de 10 a 14 h. També a www.teatres.lesfranqueses.cat i a www.tictactiquet.com

Arxivat a: Cultura
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/03/2019 a les 12:41h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)